Liity postituslistallemme

avaa | sulje

saat uusimmat uutiset ja tapahtumapäivitykset suoraan postiisi. Liity tästä.

Folklandia 09.-10.1.2015

Folklandian juhlaristeilyn ohjelma löytyy nyt ohjelmapaikoittain.
Ohjelmakartta tulee sivulle joulukuun aikana.

Suomen suurin folkloren talvitapahtuma avaa vuoden festivaalikauden. Se on kansanmusiikki ja -tanssiväen vuosittainen talvifestivaali, jota on järjestetty vuodesta 1996 alkaen. Nyt 20. kertaa järjestettävälle risteilylle saadaan Tallink Siljan M/S Baltic Queen, joka risteilee välillä Helsinki-Tallinna.

Folklandia-risteily on kansanmusiikin ja kansantanssin vuosittainen talvifestivaali, jossa on nautittu jäätävän kuumaa folkkia jo vuodesta 1996. Risteilylle osallistuu yli 100 esiintyjäkokoonpanoa ja kaikkiaan noin 2500 risteilyvierasta.  Tänäkin vuonna mukana on kansanmusiikin ja -tanssin huippunimiä seitsemästä eri Euroopan maasta. Folklandian taustalla ovat kaikki alan tärkeimmät kotimaiset järjestöt, tapahtumat ja oppilaitokset. Vastaava järjestäjä on Pispalan Sottiisin tapahtumatoimisto / Suomen Nuorisoseurat.


Folklandia-risteilyn aikataulu

Tallink Siljan M/S Baltic Queen lähtee perjantaina 9.1.2015 Helsingin Länsisatamasta klo 18.30  ja palaa takaisin lauantaina 10.1. klo 16.00. Satamassa täytyy olla viimeistään tuntia ennen laivan lähtöä. Huomioithan, että Folklandia-risteilyllä on oltava passi tai kuvallinen henkilökortti.

Laivamatkat myy Matka-Vekka. Tästä tarkemmat Matka-Vekan yhteystiedot.


joomla template 1.6


YHTEYSTIEDOT

PISPALAN SOTTIISI
Käyntiosoite: Satakunnankatu 13, Tampere
sisäänkäynti Pellavatehtaankadun puolelta
Postiosoite: Satakunnankatu 13, 33100 Tampere
puh. 03 2122147, info(at)sottiisi.net
Sähköpostiosoitteeet: etunimi.sukunimi@sottiisi.net

JÄRJESTÄJÄT

SUOMEN NUORISOSEURAT RY.
JA TAMPEREEN KAUPUNKI