Pispalan Sottiisi

- tapahtumatoimisto folkin kuumimmassa sykkeessä


Kolme helmeä nauhassa

Kansainvälinen kansantanssin ja kansanmusiikin suurtapahtuma Pispalan Sottiisin on koonnut jo vuodesta 1970 alan harrastajat ja ystävät Tampereelle.
www.sottiisi.fi

Kansanmusiikin ja -tanssin suurin talvitapahtuma Folklandia-risteily tarjoilee jäätävän kuumaa folkkia uteliaasti kokeillen, traditiosta ammentaen ja perinnettä kunnioittaen.
www.folklandia.fi

Tanssimania on uuden kansantanssin ja -musiikin tapahtuma, joka tarjoaa koulutusta, konsertteja ja kohtaamisia sekä nostaa esille tuoreimmat tanssiteokset.
www.tanssimania.fi

Pispalan Sottiisi on Suomen Nuorisoseurojen tapahtumatoimisto Tampereella tuotamme myös seuraavia tapahtumia

Suomen Nuorisoseurojen liitto, Suomen Harrastajateatteriliitto ja Suomen Nuorisosirkusliiton kokoavat yhdessä 1100 lasta ja nuorta Voltti 2017 kulttuuritapahtumaan Lappeenrantaan 8.-11.6.2017.
www.voltti2017.fi

Suomen Nuorisoseurojen kahden vuoden välein järjestettävä yli 15-vuotiaiden kansantanssiryhmien Tanssimylly on katselmus on tapahtuma, jossa tanssitaan, esiinnytään ja opitaan yhdessä.
www.nuorisoseurat.fi/tanssimylly

Suomen Nuorisoseurojen kahden vuoden välein järjestettävä lasten kansantanssiryhmien Tanssiralli katselmus aktivoi ryhmiä kehittämään harrastustoimintaansa.
www.nuorisoseurat.fi/tanssiralli


Ajankohtaista Pispalan Sottiisissa