Samuelin Poloneesi

Samuelin Poloneesi on Suomen Kansanmusiikkiliiton vuoden suurin tapahtuma, joka kiertää ympäri Suomea. Samuelin Poloneesi, sävelmä vanhimmasta suomalaisesta kansanmusiikkia sisältävästä nuottikirjasta vuodelta 1809, on antanut nimensä valtakunnalliselle kansanmusiikkitapahtumalle, jota on vietetty vuodesta 1972 lähtien.

Kymmenen ensimmäistä vuotta Poloneesia soitettiin Helsingissä Finlandia-talossa. Vuonna 1982 alkoi Poloneesin vaellus maakuntiin, palaten kuitenkin joka kolmas vuosi Helsinkiin. Samuelin Poloneesia on järjestetty aiemmin vuosina 1985 ja 1995 Tampereella. 

 Samuelin Poloneesi on suomalaisen kansanmusiikin juhla, joka esittelee vuosittain kansanmusiikin parhaimmistoa ja kokoaa useat sadat pelimannit yhteen. Tärkeä osa sunnuntaista Samuelin Poloneesi -konserttia on pelimannien yhteissoitto, jossa juhlan nimikkosävelmän lisäksi esitetään usean sadan pelimannin voimalla vuoden yhteissoittokappaleita, jossa teemana on järjestävän maakunnan kansanmusiikki.

 Vuoden 2020 Samuelin Poloneesi oli tarkoitus järjestää Tampereella maaliskuussa, mutta yleisten koronalinjausten vuoksi tapahtuma peruttiin. Samuelin Poloneesi järjestetään tiiviimmässä muodossa SottiisiMovesin yhteydessä. Maaliskuisesta Samuelin Poloneesista on saatu osa ammattilaisryhmistä, kuten Maria Kalaniemi & Eero Grundström, Anne-Mari Kivimäki & Palomylly sekä Höpinätötterö siirrettyä lokakuulle. Tämän lisäksi pelimanniyhtyeitä on tulossa Tampereelle lokakuussakin iso joukko eri puolilta Suomea, joita nähdään Pelimanniparaatissa, aulasoitoissa, Pelimanniklubeilla, Iltatansseissa sekä sunnuntain Samuelin Poloneesi -konsertissa.


Pelimanniksi ilmoittautuneille

Ruokailut
alkaen 8,50 €

Kahden lounaan ja kahden päivällisen ruokailupaketti 30 €
Osallistujana voit varata ruokailuja torstain päivällisestä alkaen. Lounaan ja päivällisen hinta on 8,50 € / kpl ja iltapalan 6 € / kpl. Ruokailupaketti, joka sisältää kaksi lounasta ja kaksi päivällistä, maksaa 30 €. Huom! Torstaille varattavissa päivällinen, ei iltapalaa. Vain osanottajille.
Lataa viikonlopun ruokalista

Hotellimajoitus

Scandic Tampere Koskipuisto

69,50 € / hlö kahden hengen huoneessa / yö
119 € / hlö yhden hengen huoneessa / yö
Majoitus sisältää aamiaisen hotellissa. Varaukset osoitteesta www.scandichotels.fi ilmoittautumisen yhteydessä saadulla alennuskoodilla. Huoneita rajoitettu määrä. Vain osanottajille.

Peruutusehdot

Mikäli osallistuja joutuu perumaan osallistumisensa 15.9.2020 jälkeen sairastumisen tai äkillisen perustellun esteen vuoksi, osallistumismaksu palautetaan lääkärintodistuksen perusteella. Toimistokuluina laskutetaan kuitenkin vähintään 20 € tai todelliset ruokailu- ja majoituskustannukset tai muut vastaavat kustannukset. 

Mikäli tapahtuma joudutaan peruuttamaan viranomaismääräyksen tai muun ylivoimaisen esteen vuoksi, osallistumismaksun maksanut on oikeutettu saamaan takaisin lyhentämättöminä Suomen Nuorisoseuroille maksamansa osallistumismaksut, majoitukset, ruokailut ja bussiliput. 

Kaikki peruutukset tulee tehdä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen salla.sistonen@nuorisoseurat.fi