LAUANTAI 17.10.2020

Pääsylippujen myynti Nuorisoseurojen Puodissa ja Lippupisteessä.  

10-10.45 HÖPINÄTÖTTERÖ

Koko perheen iloinen musiikkituokio aamun avaukseksi 
Kulttuuritalo Laikku, musiikkisali. Liput 10 €. Vapaa pääsy SottiisiMoves-passilla. 

 

11-12 SOTTIISIMOVES-AREENA

Tanssin juhlaa lavan täydeltä. Ensimmäisessä areenakonsertissa esiintyvät Vinkkarit, Tikki, Tanssiva, 7th Street Crew, Frilla, Dance Up Academy ja Hämmäys. 
Tampere-talo, Iso sali. Vapaa pääsy. 

12-20 PELIMANNIPARAATI 

Koko päivän pelimannikimara Samuelin Poloneesin tyyliinEsiintymässä KoskiFolk, Lempäälän Helkanuoret, Heilattomat Hellut, Lempäälän pelimannit, Hauankaivajat, JFFB, Ikaalisten viulupelimannit, Koiranen Kollektion, Rieväkylän poijat, Duo Maija ja Liisa, Pömpeli, AmyritSakalaiskatPiisakas, Kirsi ja Erkki-Jussi, Anneli Valta-Lisitsin, Äetsän pelimannit, Shaika BalalaikaMiukeli sekä Spelarit
Tampere-talo, Duetto. Vapaa pääsy. 

Motoran Säpäkät

11.30–13.00 TANSSIRALLI-NÄYTÖS

Lavalla nähtävissä nuorten harrastajien kirjava joukko Tanssirallien katselmuksissa.  Estradille astelevat Mattien ja Maijojen Juniorit, Kepposet, Hippa, Jekku ja Näpsäkät
Tampere-talo, Maestro. Vapaa pääsy. 

13-14 SOTTIISIMOVES-AREENA

Tanssin juhlaa lavan täydeltä. Toisessa areenakonsertissa lavan valtaavat Karjalan Nuorten Tärsky, Kuohu, Mattien ja Maijojen Harha, Sorokoska, Vinha ja Dance Infinity. 
Tampere-talo, Iso sali. Vapaa pääsy. 

11.30-18.15 TYÖPAJAT @MT13 

Työpajat tarjoavat etusivun elämää, pieniä ja suuria tanssiliikkeitä. Tuunattuja tuoreita treenikasseja. Tai vaikka avaimenperän tekoa. Voit myös selvittä tiesi ulos Pakohuoneesta.  
Nuorten kulttuurikeskus, Monitoimitalo 13. Vapaa pääsy SottiisiMoves-passilla. Työpajoihin ennakkoilmoittautuminen 3.10.2020 mennessä. 

 

Project X, Hurja Piruetti

12–13 MOVES-NÄYTÖS

Moves-katselmuksen näytöksissä on esillä nuorten liike ja ilmaisun voima. Esiintyjät saapuvat näytöksiin eri puolilta Suomea, ja osa on valittu kevään alueellisista Moves-katselmustapahtumista. Näytöksessä esiintyy Tanssijaoston Nurmeksen Nykytanssi 3 ja 4, Baletti 6EK, DCA Street CrewDance Up JuniorsExtra R
Sampola. Vapaa pääsy. 

15–16 SOTTIISIMOVES-AREENA 

Tanssin juhlaa lavan täydeltä. Kolmannessa areenakonsertissa liikutaan kansainvälisissä tunnelmissa, kun esiintymisvuoron saavat Tampereen Flamencoyhdistys, Los Manseros del Norte, Aurora (LV), DCA Street Crew, Tamara Rasmussen Opisto, Katiska ja African Lions.
Tampere-talo, Iso sali. Vapaa pääsy. 

 

Kids Dance, Säkylän Naisvoimistelijat

15–16 MOVES-NÄYTÖS 

Valtakunnallisen Moves-katselmuksen näytöksissä tanssilajien kirjo tuo värikkäästi esille sen mitä lasten ja nuorten tanssiharrastuksessa tällä hetkellä tapahtuu. Tule kokemaan nuorten liikkeen ja ilmaisun voimaa! Lavalla tanssivat Jazz edistyneet, Duo Jiisa Mäkelä ja Salla Raunio, B4EK, Vaaleanpunaiset vaahtokarkit ja Jazz 1. 
Tampere-talo, Maestro. Vapaa pääsy. 

 

Dance Up Juniors, Dance Up Academy

15.30–16.30 MOVES-NÄYTÖS

Valtakunnallisen Moves-katselmuksen näytöksissä tanssilajien kirjo tuo värikkäästi esille sen mitä lasten ja nuorten tanssiharrastuksessa tällä hetkellä tapahtuu. Lavan täyttävät osaamisellaan Taidetehtaan Tanssikoulun EK-pojat & Junnut sekä EK-minit, Heimo junnut, Balettikoulu Hannele Suomalaisen jazz edistyneet, Baletti 7.lk/Vastakohdat. 
Sampola. Vapaa pääsy. 

Duo Jiisa Mäkelä ja Salla Raunio, Tanssikoulu Dance Actions

15.30–16.30 MOVES-NÄYTÖS 

Moves-katselmuksen näytöksissä on esillä nuorten liike ja ilmaisun voima. Esiintyjät saapuvat näytöksiin eri puolilta Suomea, ja osa on valittu kevään alueellisista Moves-katselmustapahtumista. Esiintymässä A.M. Dance EK1ActiveKids7th Street crewDanceg1rlsJ2ActiveJuniors ja Active
Tampere-talo, Pieni sali. Vapaa pääsy 

Dance Actions Spruce

18–18.45 MOVES-NÄYTÖS 

Valtakunnallisen Moves-katselmuksen näytöksissä tanssilajien kirjo tuo värikkäästi esille sen mitä lasten ja nuorten tanssiharrastuksessa tällä hetkellä tapahtuu. Tule kokemaan nuorten liikkeen ja ilmaisun voimaa! Tanssin taitureina toimivat Jojot&SäikeetValkeakosken Tanssiopisto 4lkNyky EK4Nyky EK3 ja Ultrat
Tampere-talo, Pieni sali. Vapaa pääsy 

Baletti 7.lk, Vantaan Tanssiopisto

18–19 MOVES-NÄYTÖS

Moves-katselmuksen näytöksissä on esillä nuorten liike ja ilmaisun voima. Näytösten kautta saat loistavan näkemyksen siitä mitä lasten ja nuorten tanssiharrastuksessa tällä hetkellä tapahtuuEsiintymässä ContractionKipinätSteppi D / Espoon TanssiopistoKoskelan TanssiEK4Dance Actions Spruce ja Koskelan Tanssi. 
Tampere-talo, Maestro. Vapaa pääsy. 

19–20 SAA TANSSIA! - LIVESTUDIO   

Suorassa lähetyksessä tanssilliset ja musiikilliset syntymäpäiväonnittelut 50-vuotilaalle Pispalan Sottiisille. Lähetyksessä esitetään myös Saa tanssia! -paritanssiteoksen tanssikohtaukset Tilaisuus striimataanTampere-talo, Sorsapuistosali.
 Sisäänpääsy vain SottiisiMoves-passilla. 

Tuure Boelius

20–21 TUURE BOELIUS 

Häpeilemätöntä, tanssittavaa ja modernia poppia.   
Tampere-talo, Iso sali. Sisäänpääsy vain SottiisiMoves-passilla. 

 

Anne-Mari Kivimäki & Palomylly ja Timo Saari

20.30–21.30 PALOMYLLY   

Dueton illan päättää Anne-Mari Kivimäki & Palomylly Timo Saaren kanssa.
Tampere-talo, Duetto. Liput 15 €. Yhteislippu (Palomylly ja Tanssin hehkua -konsertti) 25 €. Vapaa pääsy SottiisiMoves-passilla. 

Polokkarit

22–23 TANSSIN HEHKUA 

Vuoden kansantanssiyhtyeitä estradilla. Raito esittää teoksensa Hehku ja Polokkarit tuovat lavalle Saunan. Tilaisuuden huipentaa Pispalan Sottiisin Vuoden 2020 Kansantanssiyhtyeen Kimurantin uusi teos Toisilleen. 
Tampere-talo, Iso sali. Liput 15/ 10 . Vapaa pääsy SottiisiMoves-passilla. 

Pääsylippujen ennakkomyynti alkaa 17.8.2020 Nuorisoseurojen Puodissa ja Lippupisteessä.