PERJANTAI 16.10.2020

 Pääsylippujen myynti Nuorisoseurojen Puodissa ja Lippupisteessä.  

Hyrrä

Hyrrä, Nuorisoseura Vilikas

14–14.45 TANSSIRALLI-NÄYTÖS

Tanssiralli-katselmuksessa tanssijat pääsevät näyttämään parasta osaamistaan kauden aikana opituista koreografioista, ja ryhmät saavat esityksestä palautetta ammattilaisraadilta. Esiintymässä Hyrrä, Jippo ja Kimara. 
Tampere-talo, Pieni sali. Vapaa pääsy. 

KpKonsa Nuoret: Plant, Grow, Bloom!

KpKonsa Nuoret, Keski-Pohjanmaan Konservatorion Tanssilinja

16–17 MOVES-NÄYTÖKSET

Valtakunnallisen Moves-katselmuksen näytöksissä tanssilajien kirjo tuo värikkäästi esille sen mitä lasten ja nuorten tanssiharrastuksessa tällä hetkellä tapahtuu. Tule kokemaan nuorten liikkeen ja ilmaisun voimaa! Lavalla Duo Nelli Arposuo ja Emilia JämsenAfrican Lions, Dance Infinity, Tanssiva, DA Kiteet, Dance Actions Street BoyZ, Näpsäkät ja Kpkonsa Nuoret. Sampola.
Vapaa pääsy. 

Nyt-ryhmä, Hurja Piruetti

16–17 MOVES-NÄYTÖKSET

Moves-näytöksissä kohtaavat erilaiset tyylit ja tekijät. Pohjalla kaikilla esiintyjillä on yhteinen tanssin kipinä ja tanssista nauttiminen. Esiintymässä Maija Tynkkynen ja Olivia Ahlfors, Taidetehtaan Tanssikoulun EK-produktio, Nykytanssi 2 Karkkila, BTS Ballerinas ja Sun+ Minit. Tampere-talo, Sorsapuistosali. 
Vapaa pääsy. 

Jippo, Karjalan Nuoret

17–18 TANSSIRALLI-NÄYTÖS

Tanssirallissa supikkaat suihkaavat, kun lavan täyttävät HilipakatJarmankka, Karkelo ja Mattien ja Maijojen Midit.  Tampere-talo, Pieni sali.
Vapaa pääsy. 

 

19-20.15 SOTTIISIMOVES 2020 AVAJAISET

Pispalan Sottiisin ja Movesin synttäreidetanssin ja musiikin juhlakattauksen tarjoavat Pispalan Sottiisin Vuoden kansantanssiyhtye Kimurantti, KärriZZ Crew & Razzmatazz JunnutiimiPolokkarit, Kangasalan Pikkupelimannit, Maija Tynkkynen sekä MDD. Tampere-talo, Iso Sali. Liput 25/ 10 €. 
Vapaa pääsy SottiisiMoves-passilla. 

21-22.30 ILOA ILTAAN

Tanssiesityksiä tarjoilevat Siepakoiden edustusryhmä, Santasport Lapin Urheiluopiston tanssinopiskelijat sekä Sorokoska. Tampere-talo, 
Pieni sali. Liput 15/ 10 .
 Vapaa pääsy SottiisiMoves-passilla. 

 Pääsylippujen myynti Nuorisoseurojen Puodissa ja Lippupisteessä.