SUNNUNTAI 18.10.2020

 Pääsylippujen myynti Nuorisoseurojen Puodissa ja Lippupisteessä.  

10-11 PELIMANNIMESSU  

Pelimannit mukana sunnuntaiaamun messussa.
Kalevan kirkko.  

Dance Actions Street Kids

10.30–11.30 MOVES-NÄYTÖS 

Tule kokemaan nuorten liikkeen ja ilmaisun voimaa! Lavan valtaavat Mattien ja Maijojen JunioritJade KidsDe Danse BelleJade EnsembleMinimidancers ja Kimara. 
Tampere-talo, Pieni sali. Vapaa pääsy. 

Jade Kids, Hämeenlinnan Tanssi- ja Liikuntakeskus

10.30–11.30 MOVES-NÄYTÖS 

Moves-näytösten kautta saat loistavan näkemyksen siitä mitä lasten ja nuorten tanssiharrastuksessa tällä hetkellä tapahtuuEsiintymässä Razzmatazz Kids AnillaVaskivuoren tanssilukioRazzmatazz Kids AlfaMintutDance Actions Street KidsDrizzle
Tampere-talo, Sorsapuistosali. Vapaa pääsy. 

11-13 SAMUELIN POLONEESI

Esiintymässä Beepa, Koiranen Kollektion ja Vuoden nuori pelimanni Miukeli, Kirsi ja Erkki-Jussi, Spelarit, Katja ja Saku, Pumpun henki sekä pelimannien yhteissoitto. Sampola. Liput 15/10 €. Vapaa pääsy SottiisiMoves-passilla. 

13–14 HEI LYSTIÄ! & MOVES  

Lasten ja nuorten tanssin riemua! Tilaisuudessa julkistetaan Tanssiralli- ja Moves-katselmuksen tulokset. Kunniakirjojen ja stipendien jako. 
Tampere-talo, Iso saliSisäänpääsy vain SottiisiMoves-passilla. 

Kimurantti, NS Rajan Nuoret

15-16 PISPALAN SOTTIISI 50 VUOTTA 

Klassikoita vuosien varrelta ja kansantanssin uusia tuulia. Pispalan Sottiisin paritanssilähettiläiden tervehdystanssi yhdessä Poloneesi-pelimannien kanssa aloittaa kekkerit. Tilaisuudessa esiintyvät myös Riinat ja Rikut Hannu Nipulin koreografialla Punapaula sekä Tampereen unkarilainen kansantanssiryhmä TUK. Pispalan Sottiisin Vuoden kansantanssiyhtye Kimurantti päättää komeasti synttärikonsertin. 
Tampere-talo, Iso sali. Liput 15/ 10 €. Vapaa pääsy SottiisiMoves-passilla. 

 Pääsylippujen myynti Nuorisoseurojen Puodissa ja Lippupisteessä.