SUNNUNTAI 19.6.2022

Koplaus. Kuva: Petri Kivinen.

KLO 10.3012 TANSSIMYLLY 5 

Kansantanssikatselmus aikuisten ja nuorten ryhmille.
Roigu | Kuohu | Koplaus | Pirttiset | Liekki | Motoran Lupsakat Pyynikkisali, Tampereen konservatorio. Kulku ei täysin esteetön. Liput 15/10 € (lapset alle 16 vuotta, eläkeläiset, opiskelijat, työttömät ja varushenkilöt. Alle 7-v. Ilmaiseksitai Sottiisi-passilla. 

Avaa käsiohjelma tästä.

KLO 1314 METSÄN LAPSI

Metsän lapsi -tanssiteos vie sadun ja metsän salaisuuksien äärelle. Huikean teoksen esittävät 300 lasta ja nuorta eri puolilta Suomea. 
Pyynikin palloiluhalli. Liput 15/5 € (lapset alle 16 vuotta, eläkeläiset, opiskelijat, työttömät ja varushenkilöt. Alle 7-v. Ilmaiseksi) tai Sottiisi-passilla. Perhelippu 30 € (kaksi aikuista ja kaksi alle 16-vuotiasta lasta). Ei esteetöntä kulkua.

Avaa käsiohjelma tästä.

Kis Malom Tánccsoport (HU).

KLO 1516 PARASTA PÖYTÄÄN – PISPALAN SOTTIISIN PUOLI VUOSISATAA

Festivaalin päätöskonsertti. Hebe (EE), Vinkkarit: RakaFlow, Kis Malom Tánccsoport (HU), Tatu Aspelund ja Nelli Terävä, PRO, Kärri, Tanssimyllyn tulosten julkistaminen.
Pyynikkisali, Tampereen konservatorio. Kulku ei täysin esteetön. Liput 15/10 € (lapset alle 16 vuotta, eläkeläiset, opiskelijat, työttömät ja varushenkilöt. Alle 7-v. Ilmaiseksitai Sottiisi-passilla. 

Avaa käsiohjelma tästä.