TORSTAI 16.6.2022

Siepakat Edustus, avajaiset 2018. Kuva: Riina Tanskanen

KLO 16–17  PISPALAN SOTTIISIN AVAJAISET 2022

 Pispalan Sottiisin vuoden kansantanssiyhtye PRO ja kansainväliset vieraat Hebe (EE) ja Kis Malom Tánccsoport (HU) avaavat festivaaliviikonlopun yhdessä Fest Afrikan Cheza Ngoma -tanssiryhmä ja Menard Mpondan kanssa. Laikunlava. Vapaa pääsy.
Laikunlava. Vapaa pääsy. Esteetön kulku.

KLO 1819 NIIN METSÄ VASTAA  LASTEN JA NUORTEN ILLANVIETTO

Yhteistä mukavaa toimintaa Sottiisi-hengessä. Tule tutustumaan muihin tanssijoihin ja osallistujiin.Ohjelmassa on tutustumisleikkejä ja pieniä pelejä sekä Tanssin luonto -työpaja.
Musiikkisali, Kulttuuritalo Laikku. Esteetön kulku. Vain Sottiisi-passilla. 

Suiverot.

KLO 1819.30 TANSSIMYLLY 1

Kansantanssikatselmus aikuisten ja nuorten ryhmille.
Kimara | Suiverot | Pähiät |Patiini | Sevoittarii | Kärri
Pyynikkisali, Tampereen konservatorio. Kulku ei täysin esteetön. Liput 15/10 € (lapset alle 16 vuotta, eläkeläiset, opiskelijat, työttömät ja varushenkilöt. Alle 7-v. Ilmaiseksitai Sottiisi-passilla.

Avaa käsiohjelma tästä.

Hebe. Kuva: Kertu Alvre.

KLO 2022 TANSSIN LUONTO -AVAJAISKONSERTTI

Esiintymässä OAMK Dance ja Oulun yliopiston musiikkikasvattajat: Kottilan pohjimmainen pahana, Hebe (EE), Kis Malom Tánccsoport (HU), Siepakat Edustus, Kirjavat ja Polenta: Eteinen.
Tullikamarin Pakkahuone. Liput 20/10€ (lapset alle 16 vuotta, eläkeläiset, opiskelijat, työttömät ja varushenkilöt. Alle 7-v. Ilmaiseksi) tai Sottiisi-passilla. Esteetön kulku. Konserttilipulla pääsy myös iltatansseihin.  

Avaa käsiohjelma tästä.

Polenta. Kuva: Mikael Mattila

KLO 2224 SAA TANSSIA! -ILTATANSSIT

Oulun yliopiston musiikkikasvattajat, OAMK Dance ja Polenta tanssittavat.
Tullikamarin Pakkahuone. Liput 10 € tai Sottiisi-passilla. Illan konserttilipulla pääsy myös iltatansseihin. Esteetön kulku.

Kuva: Laura Vanzo.

KLO 1113 ja klo 1820 TAIDERATIKKA

Festivaaliviikon värikäs ja näyttävä folk-tervehdys taideratikassa linjalla 3. Tarkkoja esitysaikoja ei julkaista etukäteen. Esteetön kulku. Katso ratikkamatkojen hinnat Nysse.fi