Osallistumismaksut 2022

Koko tapahtuman ajaksi 
60 € / henkilö
Päiväksi 
30 € / henkilö
Alle 16-vuotiaat
(vuosina 2006-2014 syntyneet)
50 € / henkilö
Alle 7-vuotiaat
(vuosina 2015-2019 syntyneet)
25 € / henkilö
2-vuotiaat ja sitä nuoremmat 
(vuosina 2020-2022 syntyneet)
Maksutta

Osallistumismaksu sisältää Sottiisi-passin, jolla on vapaa pääsy kaikkiin tapahtuman tilaisuuksiin.

Osallistumismaksu sisältää osallistumisoikeuden Haapa- ja Metsän lapsi -yhteisohjelmiin ja Tanssimylly-katselmukseen. Jokaisella Haapa- ja Metsän lapsi -teoksen sekä Tanssimylly-katselmuksen osallistujalla ja esiintyjällä pitää olla Sottiisi-passi. Ryhmän joka 15. osallistujapassi veloituksetta.

Jokaisesta ostetusta Sottiisi-passista lahjoitettiin 1 euro Suomen Punaiselle Ristin Ukrainan hätäapukeräykseen.

Osallistumismaksun maksaneet voivat ostaa edullisia ruokailu- ja majoituspaketteja sekä joukkoliikennelippuja.

Sottiisi-passiin sisältyvät edut

Sottiisi-passilla voi hankkia Särkänniemi-rannekkeen seuraavasti:
• Särkänniemi-ranneke ke 15.6., to 16.6. tai pe 17.6. hintaan 38 euroa vierailupäivänä Särkänniemen lipunmyynnistä ostettuna
• Särkänniemi-ranneke la 18.6. tai su 19.6. hintaan 43 euroa vierailupäivänä Särkänniemen lipunmyynnistä ostettuna (HUOM. la 18.6. alustavasti loppuunmyyty)
Rannekkeiden normaalihinta on 49 euroa vierailupäivänä Särkänniemen lipunmyynnistä ostettuna.

Särkänniemi-ranneke sisältää sisäänpääsyn avoinna oleviin kohteisiin (Akvaario, Koiramäen eläinpuisto ja Näsinneulan näkötorni), huvipuistoon ja huvilaitteisiin huomioiden turvallisuusrajat. Päiväkohtaiset aukioloajat löytyvät täältä: https://sarkanniemi.fi/fi/aukioloajat

Särkänniemi-rannekkeen lisäksi huvipuistoon tarvitaan paikkavaraus, jonka voi tehdä ennakkoon täällä: https://sarkanniemi.fi/fi/paikkavaraus
Paikkavarauksen voi myös tehdä lipunmyynnissä rannekkeen oston yhteydessä, jos paikkoja on vielä jäljellä.


Vain osallistujille

Yhteismajoitus
alkaen 20 €

20 € / yksi yö
35 € / kaksi yötä

50 € / kolme yötä
Hinta sisältää majoituksen ja aamupalan. Majoitus järjestetään kouluilla eri puolilla kaupunkia. Tiloissa ei ole järjestäjän puolesta patjoja, tyynyjä tai peitteitä. Majoituskoulut tarkentuvat ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen. Vain osallistujille.
Lue koulumajoitusohje täältä.

Omenahotelli
alkaen 38 €

38 € / hlö / yksi yö 4 hengen huoneessa
45 € / hlö / yksi yö 3 hengen huoneessa

53 € / hlö / yksi yö 2 hengen huoneessa
95 € / hlö / yksi yö 1 hengen huoneessa
Hinta sisältää majoituksen Omenahotellissa. Majoituksen hintaan ei sisälly aamupalaa. Vain osallistujille.


Lue lisää Omena-hotelli Tampereesta

Scandic Koskipuisto
alkaen 70 €

70 € / hlö / yksi yö 2 hengen huoneessa
120 € / hlö / yksi yö 1 hengen huoneessa
Hinta sisältää majoituksen ja aamupalan Scandic Koskipuistossa.  Osallistujat voivat tehdä varaukset varaustunnuksella BPIS160622 Scandicin nettisivuilta, puhelimitse 03 41081626 tai sähköpostilla koskipuisto@scandichotels.com. Huoneet ovat varattavissa 2.6.2022 mennessä tai hotellin varaustilanteen mukaan. Vain osallistujille.
Lue lisää Scandic Tampere Koskipuistosta

Lounas tai päivällinen
alkaen 8,50 €

Lounas tai päivällinen 8,50 €
4 x lounas tai päivällinen 30 €
6 x lounas tai päivällinen 45 €
Osallistujana voit varata ruokailuja torstain päivällisestä sunnuntain lounaaseen asti. Valitse vapaasti, mitkä ruokailut haluat, ja vältä hävikkiä! Vuosina 2020-2022 syntyneet veloituksetta maksavan aikuisen seurassa. Vain osallistujille.

Tutustu ruokalistaan täältä.

Iltapala

Hinta 5,50 €
Jos olet varannut yhteismajoituksen, voit tilata myös iltapalapaketin koululle. Iltapalapaketti on saatavilla pe-la. Iltapalapaketin hinta on 5,50 € / kpl. Vuosina 2020-2022 syntyneet veloituksetta maksavan aikuisen seurassa. Vain osallistujille.

Tutustu ruokalistaan täältä.
Joukkoliikennelippu

Hinta 10 €
Ota Tampere haltuun upouudella ratikalla tai tuttuun tapaan bussilla! Osallistujana voit ostaa edullisen matkalipun Tampereen joukkoliikenteeseen AB-vyöhykkeelle ajalle 15.-19.6.2022. Matkalipun hinta on 10 € / hlö (aikuiset ja lapset). Alle 7-vuotiaat matkustavat maksutta toisen matkustajan mukana. Vain osallistujille.

Tampereen joukkoliikenne
Tampereen Ratikka

Peruutusehdot

Sottiisipassien, majoitusten, ruokailujen ja joukkoliikennelippujen peruminen ilman kuluja on mahdollista viimeistään 30.4.2022. Sen jälkeen tapahtuneesta peruuttamisesta tai jos peruutusta ei ole tehty lainkaan, veloitetaan tilatut tuotteet ja palvelut kokonaisuudessaan.

Mikäli osallistuja joutuu perumaan osallistumisensa 30.4.2022 jälkeen sairastumisen tai äkillisen perustellun esteen vuoksi, osallistumismaksu palautetaan lääkärintodistuksen perusteella. Toimistokuluina laskutetaan kuitenkin vähintään 20 € tai todelliset ruokailu- ja majoituskustannukset tai muut vastaavat kustannukset. 

Omenahotellimajoituksen voi perua kuluitta 30.4.2022 asti, jonka jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan huonevarauksen hinta kokonaan. 

Mikäli tapahtuma joudutaan peruuttamaan viranomaismääräyksen tai muun ylivoimaisen esteen vuoksi, osallistumismaksun maksanut on oikeutettu saamaan takaisin lyhentämättöminä Suomen Nuorisoseuroille maksamansa osallistumismaksut, majoitukset, ruokailut ja joukkoliikenneliput. 

Kaikki peruutukset tulee tehdä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen elina.vulli@nuorisoseurat.fi