Osallistumismaksut

Osallistumismaksu

Koko tapahtuman ajaksi
50 € / henkilö
Päiväksi
35 € / henkilö
Alle 7-vuotiaat
(vuosina 2013-2017 syntyneet)
30 € / henkilö
Alle 2-vuotiaat ja tätä nuoremmat
(vuosina 2018-2020 syntyneet)
Maksutta

Osallistumismaksu sisältää SottiisiMoves-tapahtumapassin, jolla on vapaa pääsy suurimpaan osaan tapahtuman tilaisuuksista.

SottiisiMoves-passin hankkimalla saa osallistumisoikeuden Moves- ja/ tai Tanssiralli-katselmuksiin sekä Saa tanssia! -pääjuhlan sekä lasten synttärijuhlan tanssiosuuksiin. Katselmuksissa osallistujat saavat palautteen ammattitaitoiselta raadilta sekä mahdollisuuden päästä katsomaan yli 150 muuta katselmusesitystä. Saa tanssia! -pääjuhla tarjoaa ainutlaatuisen tanssikokemuksen, jollaista Suomessa ei ole aikaisemmin tehty ja nähty, ja jossa yleisölläkin on oma roolinsa.

Osallistumismaksu sisältää alennuksen Särkänniemi- ja Huvilaiterannekkeista tapahtuman aikana sekä alennuksen maankuululle Rajaportin saunalle, jossa kaksi sottiisimovesilaista saunoo yhden hinnalla tapahtuman aikana.

Tapahtuman osallistujien on mahdollista ostaa myös edullisia bussilippuja sekä ruokailu- ja majoituspaketteja.


Vain osallistujille

Ruokailut
alkaen 8,50 €

Ruokailupaketti torstaista sunnuntaihin 45 €
Ruokailupaketti perjantaista sunnuntaihin 30 €


Osallistujana voit varata ennakkoon ruokailuja tarpeesi mukaan. Lounaan ja päivällisen hinta on 8,50 € / kpl ja iltapalan 6 € / kpl. Ruokailupaketti torstaista sunnuntaihin (kolme lounasta ja kolme päivällistä) maksaa 45 € ja kahden lounaan ja kahden päivällisen paketti (esim. perjantaista sunnuntaihin) 30 €. Ruokailupaikat tarkentuvat maaliskuun aikana. Vain osallistujille.

Yhteismajoitus
alkaen 20€

20 € / yksi yö
35 € / kaksi yötä
50 € / kolme yötä


Majoitus järjestetään kouluilla eri puolilla kaupunkia. Tiloissa ei ole järjestäjän puolesta patjoja, tyynyjä tai peitteitä. Majoituksen hintaan sisältyy aamupala. Majoituskoulut tarkentuvat maaliskuun aikana. Vain osallistujille.Bussilippu

Hinta 10 €

Osallistujana voit ostaa edullisen matkalipun Tampereen joukkoliikenteen busseihin eli Nysseihin koko tapahtuman ajalle. Matkalipulla on vapaa matkustusoikeus tapahtuman ajan Tampereen joukkoliikenteen busseilla vyöhykkeillä A-C. Matkalipun hinta on 10 € / hlö (aikuiset ja lapset). Alle 7-vuotiaat matkustavat maksutta toisen matkustajan mukana. Ei päiväosallistujille. Tampereen joukkoliikenne


Hotellimajoitus 

Omenahotelli (Hämeenkatu 7):

33 € / hlö neljän hengen huoneessa / yö
42 € / hlö kolmen hengen huoneessa / yö
54 € / hlö kahden hengen huoneessa / yö
106 € / hlö yhden hengen huoneessa / yö
Majoitus ei sisällä aamiaista. Vain osallistujille.

 

Scandic Tampere Koskipuisto

71,50 € / hlö kahden hengen huoneessa / yö, 123 € / hlö yhden hengen huoneessa / yö
Majoitus sisältää aamiaisen hotellissa. Varaukset suoraan hotellista koskipuisto@scandichotels.com ilmoittautumisen yhteydessä saadulla alennuskoodilla. Huoneita rajoitettu määrä. Vain osallistujille.

 

Scandic Tampere Station

99,50 € / hlö kahden hengen huoneessa / yö
179 € / hlö yhden hengen huoneessa / yö
Majoitus sisältää aamiaisen hotellissa. Varaukset suoraan hotellista tamperestation@scandichotels.com ilmoittautumisen yhteydessä saadulla alennuskoodilla. Huoneita rajoitettu määrä. Vain osallistujille.

Särkänniemi

SottiisiMoves-passin etu tapahtuman aikana  

  • Särkänniemi-ranneke 38 €/ hlö, yli 120 cm (norm. 47 €)
  • Särkänniemi-ranneke 33 €/ hlö, alle 120 cm (norm. 42 €)
  • Huvilaiteranneke 34 €/ hlö, yli 120 cm (norm. 41 €)
  • Huvilaiteranneke 29 €/ hlö, alle 120 cm (norm. 36 €) 

Rannekkeet ostetaan Särkänniemen lipunmyynnistä 10.–14.6.2020. SottiisiMoves-passi esitettävä oston yhteydessä.

Särkänniemen aukioloajat tapahtuman aikana

  • Keskiviikko–perjantai, sunnuntai 10.–11.6., 14.6. klo 12–19
  • Perjantai–lauantai 12.–13.6. klo 12–20 

Rannekkeiden sisällöt
Särkänniemi-ranneke sisältää sisäänpääsyn huvilaitteisiin huomioiden huvilaitteiden turvallisuusrajat, Koiramäen eläinpuistoon, Akvaarioon, Planetaarioon ja Näsinneulan näkötorniin.  Huvilaiteranneke sisältää sisäänpääsyn huvilaitteisiin huomioiden huvilaitteiden turvallisuusrajat.  
Lue lisää Särkänniemestä

Peruutusehdot

Osallistumisen peruminen ilman kuluja on mahdollista 8.5.2020 saakka. Sen jälkeen tapahtuneesta peruuttamisesta veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan. Toisen henkilön voi vaihtaa osallistujaksi maksutta.

Mikäli osallistuja joutuu perumaan osallistumisensa määräajan jälkeen sairastumisen tai äkillisen perustellun esteen vuoksi, osallistumismaksu palautetaan lääkärintodistuksen perusteella. Toimistokuluina laskutetaan kuitenkin vähintään 20 € tai todelliset tarjoilu- ja majoituskustannukset tai muut vastaavat kustannukset.

Kaikki peruutukset tulee tehdä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen paivi.hoppu@nuorisoseurat.fi.