Kuvaaja: Petri Kivinen

Ilonpitoa ilmassa - Tule ja osallistu Sottiisiin!

Ilmoittautuminen alkaa 15.2. ja päättyy 31.3.2018.

SOTTIISIPASSI 75 €
SOTTIISIPASSI (alle 16-vuotiaat) 65 €
SOTTIISIPASSI (alle 7-vuotiaat) 35 €

2-vuotiaat ja tätä nuoremmat pääsevät tapahtumaan maksutta.

Osanottomaksulla eli Sottiisipassilla pääset osallistumaan Pispalan Sottiisin Työ ja Ilonpito -produktioon, joka esitetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa lauantaina 16.6. klo 19-21.

Passilla saat vapaan sisäänpääsyn Pispalan Sottiisin konsertteihin ja työpajoihin Tampere-talossa, Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa, Tullikamarilla ja Kulttuuritalo Laikussa. Passi oikeuttaa alennukseen elämys- ja laiterannekkeesta Särkänniemen huvipuistossa tapahtuman aikana ja passilla voit ostaa myös edullisen matkalipun Tampereen joukkoliikenteen busseihin koko tapahtuman ajalle. Hinnat vahvistetaan 15.2. mennessä.

Festivaaliruokailut
Osallistujana voit varata ennakkoon ruokailuja tarpeesi mukaan. Aamiaisen hinta on 6,50 €, lounaan 8,50 € ja päivällisen 8,50 €, ruokailupaketti torstaista sunnuntaihin maksaa 65 € (kolme aamiaista ja kuusi ruokailua). Ruokailut järjestetään sunnuntain lounasta lukuun ottamatta Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Folk Camp -yhteismajoitus
Folk Camp on sisäleirintäalue, joka rakennetaan festivaalikeskuksen yhteyteen Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen. Alueelle rakennetaan ryhmämajoitustiloja ja yhteen tilaan majoitetaan enintään 20 henkilöä. Ryhmämajoituksen hinta on 30 €/ koko festivaalin ajalle.

Hotellimajoitukset
Majoitusvaraukset voit tehdä suoraan majoituspaikasta ilmoittautumisen yhteydessä saadulla alennuskoodilla.

Holiday Inn Tampere - Central Station (Rautatienkatu 21): kahden hengen huone 115 €/ yö, yhden hengen huone 95 €/ yö, kahden hengen huone  + lisävuode aikuiselle 142 €/ yö ja kahden hengen huone  + lisävuode lapselle 134 €/ yö. Majoitus sisältää aamiaisen hotellissa.
Varaukset Restel Varauskeskus puh. 020 055 055 (0,17 €/ puh + 0,81 €/ min), sähköposti my.reservation@restelhotels.fi

Omenahotelli (Hämeenkatu 7): Sottiisipassilla 15 % alennus huonehinnasta. Majoitus ei sisällä aamiaista.
Varaukset www.omenahotels.com