Ilonpitoa ilmassa - Tule ja osallistu Sottiisiin!

Ilmoittautuminen alkaa 15.2. ja päättyy 31.3.2018.

OSALLISTUJAPAKETIT

Sottiisipassi 75 €
Sottiisipassi (alle 16-vuotiaat) 65 €
Sottiisipassi (alle 7-vuotiaat) 35 €

2-vuotiaat ja tätä nuoremmat pääsevät tapahtumaan maksutta.

Varauksen joka 16. passi veloituksetta.

Osanottomaksulla eli Sottiisipassilla saat vapaan sisäänpääsyn kaikkiin Pispalan Sottiisin konsertteihin ja työpajoihin Tampere-talossa, Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa, Tullikamarilla ja Kulttuuritalo Laikussa. Passilla pääset osallistumaan Työ ja Ilonpito -produktioon, joka esitetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa lauantaina 16.6. klo 19–21.

Sottiisipassi oikeuttaa alennukseen Särkänniemi- ja Huvilaiterannekkeista tapahtuman aikana. Tarkemmat hintatiedot löydät tämän sivun alapalkista.
 
Bussilippu
Sottiisipassilla voit ostaa edullisen matkalipun Tampereen joukkoliikenteen busseihin koko tapahtuman ajalle. Matkalipun hinta aikuisilta on 12 €/ hlö ja alle 16-vuotiailta 9 €/ hlö. Alle 7-vuotiaat matkustavat maksutta toisen matkustajan mukana.

Festivaaliruokailut
Osallistujana voit varata ennakkoon ruokailuja tarpeesi mukaan. Aamiaisen hinta on 6,50 €, lounaan 8,50 € ja päivällisen 8,50 €, ruokailupaketti torstaista sunnuntaihin maksaa 65 € (kolme aamiaista ja kuusi ruokailua). Ruokailut järjestetään sunnuntain lounasta lukuun ottamatta Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Vain Sottiisipassin varanneille.

Folk Camp -yhteismajoitus
Folk Camp on sisäleirintäalue, joka rakennetaan festivaalikeskuksen yhteyteen Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen. Alueelle rakennetaan ryhmämajoitustiloja ja yhteen tilaan majoitetaan enintään 20 henkilöä. Ryhmämajoituksen hinta on 30 €/ hlö koko festivaalin ajalle. Vain Sottiisipassin varanneille.

Osallistujien tietojenkeruulomake
Lataa täältä lomake, jolla voit kerätä ryhmäläistesi tiedot.

Hotellimajoitukset

Sottiisipassin edut Särkänniemessä