Tapahtumapaikat

Pispalan Sottiisi 2016, Soprus, Viro

Festivaalikeskus sijaitsee Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa (Pirkkahalli), jossa järjestetään suurin osa tapahtuman tilaisuuksista. Messu- ja Urheilukeskuksen Tähtiareena on varattu Työ ja ilonpito -tanssiproduktion esityspaikaksi. Lisäksi festivaalikeskuksessa järjestetään konsertteja ja tanssillisia illanviettoja.

Pispalan Sottiisin kansainvälinen päätöskonsertti järjestetään Tampere-talon isossa salissa sunnuntaina. Konsertteja on myös Tullikamarin Pakkahuoneella ja Keskustorin läheisyydessä Laikunlavalla ja Kulttuuritalo Laikussa. 

Tanssijoiden ja soittajien yhteismajoitukset toteutetaan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen sisäleirintäalueella Folk Campissa. Myös keskustan hotelleihin on varattu kiintiö Sottiisin vieraille.

Pispalan Sottiisin ansainvälistä kansantanssifestivaalia juhlitaan Tampereella 26. kertaa. Festivaali levittäytyy eri puolllle Tampereen kaupunkia. Tapahtumaan osallistuu yli 1200 tanssijaa ja soittajaa Suomesta ja eri puolilta maailmaa


Festivaalikeskus sijaitsee Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa (Pirkka-halli), jossa järjestetään suurin osa tapahtuman tilaisuuksista. Messu ja Urhelukeskuksen Tähtiareena on varattu Työ ja ilonpito -tanssiproduktion esiintymisfoorumiksi. Lisäksi festivaalikeskuksessa järjestetään konsertteja ja tanssillisia illanviettoja.


Pispalan Sottiisin kansainvälinen päätöskonsertti järjestetään Tampere-talon isossa salissa sunnuntaina Konsertteja on myös Tullikamarin pakkahuoneella ja Keskustorin läheisyydessä Laikunlavalla ja Kulttuuritalo Laikussa. 


Tanssijoiden ja soittajien yhteismajoitukset toteutetaan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen sisäleirintäalueella Folk Campissa. Myös keskustan hotelleihin on varattu kiintiö Sottiisin vieraille.


Pispalan Sottiisi on järjestäjänä on Suomen Nuorisoseurat yhteistyössä Tampereen kaupungin kanssa. Tapahtuman pääsylippuja myydään nuorisoseurojen lippukaupassa puoti.nuorisoseurat.fi 15.2.2018 alkaen.