SottiisiMoves 2020 -tapahtuma siirretään syksyyn 2020

SottiisiMoves  2020 on Suomen Nuorisoseurojen järjestämä  tanssin ja musiikin tapahtuma, jossa  Pispalan Sottiisi ja Nuori Kulttuuri juhlistavat  Tampereella 50-vuotista taivaltaan.  Vuoden teemana on Saa Tanssia! mikä tarkoittaa, että tällä festivaalilla todellakin aivan kaikki saavat halutessaan tanssia. 

Valtioneuvoston viimeisimpien päätösten mukaisesti koronapandemian aiheuttamia rajoitustoimia jatketaan monilla eri osa-alueilla toukokuulle saakka. SottiisiMoves 2020 -tapahtuma haluaa toimia vastuullisesti ja noudattaa viranomaisten antamia ohjeistuksia ja määräyksiä. Tästä johtuen Suomen Nuorisoseurat on päättänyt käynnistää valmistelut SottiisiMoves 2020 -tapahtuman siirtämiseksi kesäkuun puolestavälistä myöhempään ajankohtaan. Uutta järjestämisajankohtaa haetaan tulevalta syksyltä ja se ilmoitetaan huhtikuun aikana.

”Meille on tärkeintä järjestää tapahtuma, jossa huomioidaan ihmisten turvallisuuteen ja terveyteen liittyvät tekijät. Koronapandemian pitkittyessä mahdollisesti kesään saakka emme halua ottaa riskiä tässä asiassa. Uskomme kuitenkin, että tilanne tulee kehittymään parempaan suuntaan, ja haluamme järjestää juhlan, jossa kaikilla on mahdollisuus nauttia hienoista elämyksistä.”, kertoo Suomen Nuorisoseurojen toimialajohtaja Jukka Heinämäki

SottiisiMoves 2020 -tapahtuman ohjelman  keskeiset  osat ovat lasten ja nuorten Moves- ja Tanssiralli-katselmukset, Saa tanssia! -paritanssiproduktio sekä eri puolilla kaupungin keskustaa järjestettävät konsertit ja tilaisuudet.  

Kiitämme saamastamme kannustuksesta!

Lisätietoja:  

Suomen Nuorisoseurat / Pispalan Sottiisi 
toimialajohtaja 
Jukka Heinämäki  
puh. 050 526 8957  
jukka.heinamaki@nuorisoseurat.fi  
www.sottiisimoves2020.fi  
www.nuorisoseurat.fi  

Suomen Nuorisoseurat on maamme merkittävin kulttuurisen lapsi- ja nuorisotyön toimija, jonka toimintaan osallistuu 40 000 jäsentä. SottiisiMoves 2020 -tapahtuma yhdistää Pispalan Sottiisin kansainvälisen kansantanssifestivaalin ja valtakunnallisen Nuori Kulttuuri Moves-tanssikatselmuksen.